Saxa Shade The Pike Edition Fishing Rods - casting horgászbot

890.00 ron

A Saxa Shade The Pike Edition a nagytestű "nehézfiúknak" szánt, nagyon könnyű casting horgászbot Finnországból. Célzottan nagy csukákra való pergető horgászathoz tervezték, elsősorban az Észak-Európában nagyon népszerű-, nagy méretű plasztik műcsalikhoz.

A horgászbot 40T szénszálból készült, Fuji orsótartóval és Fuji gyűrűkkel szerelték. A zsinórvezető gyűrűk kicsik és könnyűek, azért, hogy a zsinór minél közelebb fusson a horgászbot szárához. Így még a legkisebb rezdülést, a nagy csukákra jellemző, néha igencsak óvatos, toló-kapást is érzékelni fogod.

A horgászbot erős, gerinces, a spicc akciója viszont lágyabb. Ez a nehéz gumihalakkal, vastagabb, fonott zsinórral történő pergetésnél előnyös, így jobban lehet érzékelni a csali mozgását. Az erős gerinc a nagy csukák fárasztása során mutatja meg a halaknak, hogy igazából ki is itt a főnök.

A horgászbot súlya mindössze 171 g, nagyon kényelmesen lehet vele horgászni, viszont erős: akár a 150 g súlyú műcsalikat is el lehet vele dobni könnyedén. Hossza 8’2” (249 cm) és 2 darabból áll, így szállítása sem jelent problémát.

A Saxa Shade The Pike Edition egy igazán szép horgászbot, minőségi EVA markolattal.

Akár tapasztalt csukahorgász vagy, akár kezdő, ez a horgászbot egyértelműen a „kell nekem” kategóriába tartozik. Könnyű, erős, szép, a Saxa csúcsmodellje és három év garanciát vállalunk rá.

Bot anyaga: 40T carbon
Hossz: 2,49m
Szállítási hossz: 1,25m
Dobósúly: 40-150g
Súlya: 171g

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Gyártja/Forgalmazza: Goforbigpike